Skip to main content

Welkom in de wereld van YESS!

Een wereld waar je als vrouw helemaal jezelf kan zijn. Waar je mag opvallen en stralen. Waar je van jouw troeven echte eyecatchers maakt. Van casual tot chic. Jij bent de one of a kind YESS-vrouw, onze inspiratiebron.

Ik ben Yessie. Een ondernemende mama van twee en de creatieve kracht achter YESS. Als kind groeide ik op tussen kunst en tentoonstellingen, met de schilderwerken van mijn mama als rode draad. Hét prille begin van mijn grote passie voor esthetiek, kleuren, composities, materialen, details … en de start van iets nieuws.

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan je YESS-stuk als ik tijdens de creatie ervan!

– Yessie Vanmanshoven

Van sjaals tot totale look

Na een carrière in sales creëerde ik een kleine collectie sjaals, later kwamen er een paar kledingstukken bij tot de totale look die je vandaag bij YESS vindt. Mijn creatieve kindje evolueerde naar een volwassen modemerk dat ondertussen floreert in België én in de omliggende landen.
YESS Belgium | About

Bonte mix & match van materialen

Voor mijn designs selecteer ik uitsluitend natuurlijke en kwaliteitsvolle materialen, zoals zijde, katoen, viscose, linnen en kasjmier, gemaakt volgens ethische normen en alle gangbare EU-regelgeving.

Elke collectie bestaat uit acht thema’s, met eigen designs in de hoofdrol en bijzondere details als cherry on top. Samen met verschillende materialen vormen ze een bont verhaal, gemixt en gematcht tot een krachtige, totale look.

Geïnspireerd door de wereld

Inspiratie voor mijn designs vind ik overal. Van mijn reizen en vondsten op plaatselijke marktjes tot de kleinste dingen in het leven: tijdens een vroege ochtendrun, als ik mijn kinderen naar school breng, van de geur van verse citroenthee …

Stijl en comfort in één

Daarom creëer ik collecties die je niet alleen stijl, maar ook comfort brengen. En makkelijk te stylen zijn volgens je mood van de dag. Want of je nu midden in de hectische ochtendrush zit, een presentatie op het werk geeft of op een zonnige (vakantie)dag door de stad slentert … stralen kan je altijd.

Geniet van je YESS-moment!

Liefs,
Yessie